LET OP! niet alles is ingevuld, hier ben ik druk mee bezig!

Geachte bezoeker,

Welkom op de website Sander Lagewaard, afgekort: slagewaard.nl. De website voor het bekijken van foto’s gemaakt tijdens evenementen in of rondom Haaksbergen.

Ik ben opnieuw begonnen alles via mijn website te plaatsen onder het kopje NIEUWS, maar tevens zullen ze ook op facebook komen, mits de upload niet steeds mislukt.

Voor Facebook klik hieronder op de link.

 

Groet,

Sander Lagewaard

Sander Lagewaard

Fotograaf & Cameraman

Slagewaard.nl; Voor al uw foto's

Slagewaard.nl is gespecialiseerd in professionele fotografie maar ook kunnen we zorgen voor fantastische andere opnames. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan luchtfoto’s maar ook aan speciale actie-foto’s.

Ook is Slagewaard.nl in te huren als cameraman. In samenwerking met TR Broadcasting kunnen we niet alleen fantastische ENG-teams leveren maar ook complete Multicam-teams voor meercamera-registraties.

Heeft u interesse? Neem dan contact op via info@slagewaard.nl of vul het contactformulier in op onze website, dan nemen we spoedig contact met u op.

Foto's tijdens evenementen

Tijdens het Oktoberfestival te Haaksbergen was Slagewaard.nl aanwezig voor de foto’s.

Natuurlijk is Slagewaard.nl in te huren voor een fantastische samenvatting van uw evenement. Of het nou om een festival gaat of een bruiloft: Slagewaard.nl is u graag van dienst.

Een impressie van de foto’s gemaakt tijdens het Oktoberfestival kunt u hier vinden.

Sponsoren

  • trbroadcasting_banner
  • PARTY POWER BANNER